Hoppa till huvudinnehållet
Plantor i krukor

Svegros fokus på affärsutveckling och tillväxt utökas genom ny CFO

2023-02-14

Anton Karlsson tillträder tjänsten som CFO på Svegro och tillför bolaget stark kompetens och erfarenhet. Anton kommer närmast från en roll som Director Business Control på Swedish Match. Han har tidigare erfarenhet inom business controlling och affärsutveckling på Aimo Park och Apoteksgruppen. Anton har en civilekonomexamen från Linköpings Universitet.

I rollen som CFO Svegro kommer Anton vara en nyckelspelare för att fortsätta Svegros tillväxtresa och samtidigt utveckla en hållbar och effektiv basverksamhet. Förutom stor erfarenhet av avancerad ekonomistyrning har han även erfarenhet av affärsutveckling inklusive företagsförvärv. Anton är en bevisad affärsdriven partner som bygger relationer och utvecklar lösningar med modern teknologi.

-Jag är övertygad om att Anton kommer betyda otroligt mycket för Svegros framtidsresa med visionen att skapa Svenska Gröna Smaker i världsklass och vi är mycket glada över att han valt att fortsätta utveckla sin karriär hos Svegro. Anton kommer ingå i Svegros ledningsgrupp med start från februari 2023, säger Oscar Rosdahl, VD Svegro AB.
Kontakta oss

MED SMAK OCH KVALITET

På Svegro odlar vi med fokus på smak och kvalitet. Vår storsäljare är den omåttligt populära basilikan, i gott sällskap av både örtig dill och pepprig timjan.

Till växthuset

VI ODLAR EKOLOGISKT

Påhejade av solens naturliga strålar, låter vi våra plantor växa så naturligt som möjligt, utan bekämpningsmedel och konstgödsel.

Vårt hållbarhetsarbete

Svegro sedan 1960

Svegro har försett stockholmarna med färska grödor sedan 1960. Visionen är ett Sverige helt självförsörjande på färskt grönt. När vi 1983 byggde vårt första växthus på Färingsö var det för att kunna odla svensk sallat året om. Idag har vi en av landets modernaste och mest klimatsmarta anläggningar. Vi odlar med fokus på smak och kvalitet, stolta över att ha bidragit till att utveckla matkulturen i Sverige.

Om oss