Hoppa till huvudinnehållet
Grön juice

Smoothie, juice & shots

Smoothies, färskpressad juice och shots är enkelt att göra och ett hälsosamt val då man få i sig en mängd olika näringsämnen på en och samma gång. Starta dagen med en smoothie eller grön juice med apelsin, kål och mynta. Pigga upp dig med en shot med kål, lime, ingefära och timjan till mellanmål. Det bästa är att man kan anpassa dem efter egen smak och det som finns hemma. Så varför inte experimentera med olika ingredienser eller prova något av våra recept. Alla fullproppade med färska örter och gröna blad. Både nyttigt och gott!

Färska örter i kruka från Svegro

UPPTÄCK VÅRT SORTIMENT

Låt oss presentera vårt sortiment. Vi odlar både klassiker och rariteter. Storsäljaren är basilika, följd av dill och koriander. Men vi odlar inte bara färska örter utan också sallater och gröna blad, som pak choi och grönkål. Det senaste tillskottet är smakrika, små skott som vi kallar mikrogrönt. Krasse är den mest kända sorten i den här kategorin, men i vårt sortiment hittar du flera spännande varianter, bland annat kryddiga små rädisskott.

Till vårt sortiment

Välkommen in

I våra växthus är det sommar året om. Luften är fylld av dofter från färska örter. När vi 1983 byggde vi vårt första växthus på Färingsö var det för att kunna odla svensk sallat året om. Idag trängs sallaten med traditionella örter som dill och exotiska smaker som thaibasilika. Här gror doldisen körvel som är kockarnas favorit och storsäljaren basilika som svenskarna tagit till sitt hjärta. Våra senaste tillskott är faktiskt just det; små skott från bland annat rädisa och krasse. De ser kanske inte mycket ut för välden, men är ena riktiga smakexplosioner. Upptäck vår värld!

Hälsningar Svegro!

Till vårt växthus