Hoppa till huvudinnehållet
Rödbetsjuice
Spara receptet

Rödbetsjuice med apelsin och ingefära

Den här hälsosamma juicen är lika god till frukost som boost innan träningen. Svartkålen tillför vitaminer och mineraler som hjälper kroppen att vara i balans. Rödbetor innehåller nitrat som ökar kroppens uthållighet. Ingefäran är antiinflammatorisk och hjälper kroppen efter intensiva och hårda träningspass.
10min
portioner

Receptets betyg

Kopierad

Ingredienser

  • 1 kruka thaibasilika

  • 65 g svartkål

  • 20 g färsk ingefära, skalad

  • 1 liten rödbeta (ca 75 g), skalad

  • 3 apelsiner, skalade

Betygsätt receptet

Gör så här

  1. Kör samtliga ingredienser i en råsaftcentrifug/juicepress. Du kan också pressa apelsinerna separat, dela rödbetan och mixa sedan ihop med de övriga ingredienserna till en smoothie.
Hoppas det smakar!

Betygsätt receptet

Färska örter i kruka från Svegro

UPPTÄCK VÅRT SORTIMENT

Låt oss presentera vårt sortiment. Vi odlar både klassiker och rariteter. Storsäljarna är basilika, följd av dill och koriander. Men vi odlar inte bara färska örter utan också sallater och gröna blad, som pak choi och grönkål. Det senaste tillskottet är smakrika, små skott som vi kallar mikrogrönt. Krasse är den mest kända sorten i den här kategorin, men i vårt sortiment hittar du flera spännande varianter, bland annat kryddiga små rädisskott.

Till vårt sortiment

Välkommen in

I våra växthus är det sommar året om. Luften är fylld av dofter från färska örter. När vi 1983 byggde vårt första växthus på Färingsö var det för att kunna odla svensk sallat året om. Idag trängs sallaten med traditionella örter som dill och exotiska smaker som thaibasilika. Här gror doldisen körvel som är kockarnas favorit och storsäljaren basilika som svenskarna tagit till sitt hjärta. Våra senaste tillskott är faktiskt just det; små skott från bland annat rädisa och krasse. De ser kanske inte mycket ut för välden, men är ena riktiga smakexplosioner. Upptäck vår värld!

Hälsningar Svegro!

Till vårt växthus