Svegro odlar Pak Choi i Sverige året om
Sveriges ledande odlare av färska örter, Svegro, startar egen odling av Pak Choi och introducerar därmed kål till sitt växthus på Färingsö. Satsningen ligger i linje med Svegros vision att skapa ett Sverige som är helt självförsörjande på färskt grönt – året om. Den näringsrika kålen med asiatiskt ursprung är närodlad, ekologisk och säljas med en Från Sverige-märkning.
Svegro odlar Pak Choi i Sverige
Laga mat med pak choi
Upptäck fler receptMED SMAK OCH KVALITET
På Svegro odlar vi med fokus på smak och kvalitet. Vår storsäljare är den omåttligt populära basilikan, i gott sällskap av både örtig dill och pepprig timjan.
Till växthusetVI ODLAR EKOLOGISKT
Påhejade av solens naturliga strålar, låter vi våra plantor växa så naturligt som möjligt, utan bekämpningsmedel och konstgödsel.
Vårt hållbarhetsarbeteSvegro sedan 1960
Svegro har försett stockholmarna med färska grödor sedan 1960. Visionen är ett Sverige helt självförsörjande på färskt grönt. När vi 1983 byggde vårt första växthus på Färingsö var det för att kunna odla svensk sallat året om. Idag har vi en av landets modernaste och mest klimatsmarta anläggningar. Vi odlar med fokus på smak och kvalitet, stolta över att ha bidragit till att utveckla matkulturen i Sverige.
Om oss