Hoppa till huvudinnehållet
Pak choi från Svegro
Återvinning

Påsar och krukor återvinns som plast. Vi strävar ständigt efter att minska miljöpåverkan och att minska matsvinnet är en viktig del. Våra örter och sallat förpackas därför i emballage noga utvalt för att hålla produkten fräsch så länge som möjligt. Förpackningsåtervinning är en del av vårt arbete för att bidra till cirkulära system och vi har signerat DLF Plastinitiativ 2025.

Förvaring

Trivs bäst i kyla. Vi rekommende.rar förvaring i kylskåp

Pak choi i påse

Till skillnad från våra andra grödor odlade i växthusen på Färingsö så kommer denna pak choi från den underjordiska oasen på Liljeholmen. Där i bergrummet odlas allt på höjden, i en så kallad vertikalodling, vilket ger större skördar på mindre ytor. Varje liten planta har unika behov som uppfylls med specialanpassade recept på ljus, näring och luft. Supergod att äta som den är med lite flingsalt och olivolja. Eller i grytor och wok med sesamolja, chili och soja.

Läs mer om pak choi och sallat
Artikelnummer: 15102
Pak Choi Näringsvärde per 100 g
Energi 55 kJ/13 kcal
Fett 0.2 g
- Varav mättad 0.03 g
Kolhydrat 2.18 g
Varav
-Sockerarter 1.18 g
- Stärkelse 0 g
Fibrer 1 g
Protein 1.5 g
Salt 0 g
Återvinning

Påsar och krukor återvinns som plast. Vi strävar ständigt efter att minska miljöpåverkan och att minska matsvinnet är en viktig del. Våra örter och sallat förpackas därför i emballage noga utvalt för att hålla produkten fräsch så länge som möjligt. Förpackningsåtervinning är en del av vårt arbete för att bidra till cirkulära system och vi har signerat DLF Plastinitiativ 2025.

Förvaring

Trivs bäst i kyla. Vi rekommende.rar förvaring i kylskåp

Källa näringsdeklaration

Näringsdeklarationen kommer från Nuverica som hämtar informationen från vedertagna livsmedelsdatabaser. Värdena är baserade på generella nivåer, och den exakta mängden näring i varje planta kan variera något för varje sådd. Näringsvärden presenteras per 100 gram. Portionsstorleken varierar beroende på maträtt.

Odlingsplats

Odlas i underjordiska oaser på Liljeholmen.

Logotype Från Sverige

Svegro sedan 1960

Svegro har försett stockholmarna med färska grödor sedan 1960. Visionen är ett Sverige helt självförsörjande på färskt grönt. Redan från start har vi arbetat för en hållbar odling och härliga smakupplevelser. När vi 1983 byggde vi vårt första växthus på Färingsö var det för att kunna odla svensk sallat året om. Idag har vi en av landets modernaste och mest klimatsmarta anläggningar. Vi odlar med fokus på smak och kvalitet, stolta över att ha bidragit till att utveckla matkulturen i Sverige.

Hälsningar Svegro

LÄS MER OM OSS