Hoppa till huvudinnehållet
Spara receptet

Urgoda djävulsägg med krämig topping

20min
4 portioner

Receptets betyg

Kopierad

Ingredienser

  • 1⁄2 kruka gräslök, fint skuren
  • 1 kruka krusbladig persilja, finhackad
  • 4 ägg
  • 2 msk majonnäs
  • 1 tomat, fint tärnad
  • 1 krm salt
  • 1⁄2 krm svartpeppar
  • Tabasco

Betygsätt receptet

Gör så här

  1. Koka äggen i 8 min. Spola dem i kallt vatten. Skär av toppen på äggen och gröp ut gulorna.
  2. Mosa sönder gulorna i en skål och blanda med majonnäs, persilja och tomat. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Fyll äggen med blandningen och strö över lite gräslök och droppa på tabasco.
Hoppas det smakar!

Betygsätt receptet

Färska örter i kruka från Svegro

UPPTÄCK VÅRT SORTIMENT

Låt oss presentera vårt sortiment. Vi odlar både klassiker och rariteter. Storsäljarna är basilika, följd av dill och koriander. Men vi odlar inte bara färska örter utan också sallater och gröna blad, som pak choi och grönkål. Det senaste tillskottet är smakrika, små skott som vi kallar mikrogrönt. Krasse är den mest kända sorten i den här kategorin, men i vårt sortiment hittar du flera spännande varianter, bland annat kryddiga små rädisskott.

Till vårt sortiment

Välkommen in

I våra växthus är det sommar året om. Luften är fylld av dofter från färska örter. När vi 1983 byggde vårt första växthus på Färingsö var det för att kunna odla svensk sallat året om. Idag trängs sallaten med traditionella örter som dill och exotiska smaker som thaibasilika. Här gror doldisen körvel som är kockarnas favorit och storsäljaren basilika som svenskarna tagit till sitt hjärta. Våra senaste tillskott är faktiskt just det; små skott från bland annat rädisa och krasse. De ser kanske inte mycket ut för välden, men är ena riktiga smakexplosioner. Upptäck vår värld!

Hälsningar Svegro!

Till vårt växthus