Hoppa till huvudinnehållet
Fiskburgare med pesto och majonnäs
Spara receptet

Fiskburgare med pesto och majonnäs

30min
4 portioner

Receptets betyg

Kopierad

Ingredienser

  • 4 frasiga panerade fiskbitar från frysen (eller färska fiskburgare)
  • 4 hamburgerbröd
  • 4 msk majonnäs
  • krispig sallat
  • gurkskivor
  • 140g pesto (vill du göra egen så hittar du recept här)
  • 1 liten rödlök

Betygsätt receptet

Gör så här

  1. Tillaga fiskfiléerna enligt anvisningarna på förpackningen. Rosta hamburgerbröden något i en torr panna.
  2. Bred lite av majonnäsen på underdelarna. Lägg på sallat, gurkskivor och sedan fiskfiléerna.
  3. Klicka på resten av majonnäsen och sedan pesto ovanpå.
  4. Toppa med skivad rödlök och lägg sedan på överdelarna. Servera gärna med grönsaksstavar.
Smaklig spis!

Betygsätt receptet

Färska örter i kruka från Svegro

UPPTÄCK VÅRT SORTIMENT

Låt oss presentera vårt sortiment. Vi odlar både klassiker och rariteter. Storsäljarna är basilika, följd av dill och koriander. Men vi odlar inte bara färska örter utan också sallater och gröna blad, som pak choi och grönkål. Det senaste tillskottet är smakrika, små skott som vi kallar mikrogrönt. Krasse är den mest kända sorten i den här kategorin, men i vårt sortiment hittar du flera spännande varianter, bland annat kryddiga små rädisskott.

Till vårt sortiment

Välkommen in

I våra växthus är det sommar året om. Luften är fylld av dofter från färska örter. När vi 1983 byggde vårt första växthus på Färingsö var det för att kunna odla svensk sallat året om. Idag trängs sallaten med traditionella örter som dill och exotiska smaker som thaibasilika. Här gror doldisen körvel som är kockarnas favorit och storsäljaren basilika som svenskarna tagit till sitt hjärta. Våra senaste tillskott är faktiskt just det; små skott från bland annat rädisa och krasse. De ser kanske inte mycket ut för välden, men är ena riktiga smakexplosioner. Upptäck vår värld!

Hälsningar Svegro!

Till vårt växthus