Huvudrätter
-
Mexikansk chili med touch av mörk choklad
-
Varm laxsallad med potatis och dragonkeso
-
Quinoa- och grönkålsfyllda tomater med salvia
-
Varmrökt lax med pesto och krämig äppelsallad
-
Lax i ugn med frasigt pestotäcke och senapssås
-
Melonsallad med jordgubbar, fetaost och oliver
-
Apelsinsallad med grönkål, avokado och pistagenötter
-
Lammfärsspett med blomkålsmos och chimichurri
-
Svartkål- och bönsoppa med pecorino och tryffelolja
-
Vegetariska bhajia-biffar på potatis och majs
-
Ugnsbakad lax med misohonung, pak choi & ört- & krassemix
-
Lökssoppa med blomkål och krutonger med ruccolaolja
-
Morotssallad med quinoa, russin och hasselnötter
-
Majssallad med chili och mynta
-
Pizza toppad med pak choi, pistage och honung