Hoppa till huvudinnehållet

Arkiv säsong

Våra bästa recept

Upptäck alla recept

FIXA PÅSKMATEN

Ska du bjuda på påskbuffé eller laga en god påskmiddag? Då har du kommit till rätt ställe! Bland våra recept hittar du klassiker som lamm, kyckling, lax och ägg, men också alternativa rätter som ger en modern twist. Fräscha sallader och de goda tillbehör gör buffén till en succé. Alla våra såser och röror är smaksatta med färska örter som lyfter smaken en nivå. Inled med en god mocktail eller drink och avsluta med en söt dessert. Glad påsk önskar vi på Svegro!

Till våra recept

Godaste maten till påskbuffén

Upptäck fler påskrecept
Färska jordgubbar med basilika

FIXA MATEN TILL MIDSOMMARFIRANDET

Sommarens höjdpunkt är här och maten en viktig del. Ska du ställa till med midsommarfest, ordna knytis eller bjuda på midsommarbuffé? Då har du kommit till rätt ställe! Bland våra recept hittar du klassiker som sill, gubbröra, och olika sorters lax, men också alternativa rätter som ger en modern twist. Fräscha primörer, färskpotatis och goda tillbehör gör buffén till en succé. Såser och röror smaksatta med färska örter lyfter smaken en nivå. Inled med en god mocktail eller drink och avsluta med en söt dessert. Glad midsommar önskar vi på Svegro!

Till våra recept

Godaste rätterna på midsommarbuffén

Upptäck fler recept
Lax och potatissallad

GOTT PÅ MIDSOMMARBUFFÉN

Nu välkomnar vi midsommarfirandet. På det klassiska midsommarbordet ståtar sill, lax, färskpotatis och kanske något grillat. Kombinera med härliga primörer som sparris och en fräsch sallad. Några goda snittar och tilltugg adderar det där lilla extra på midsommarbordet. De godaste recepten till firandet hittar du samlade här ovanför, alla toppade med färska örter som sätter smak på rätterna. Vad sägs om en ljummen lax- och potatissallad med kapris och dill? Extra festligt blir det att inleda firandet med en mocktail och att avrunda måltiden med solmogna jordgubbar. Trevlig midsommar önskar vi på Svegro!

Till receptet